Om Os

Hvem er vi


Vinterbadeklubben OdinsVig blev stiftet 18. januar 2016 i forbindelse med den forestående åbning af Odense Havnebad. Formålet var - gennem dialog med Odense Idrætspark - at sikre, at byens nye havnebad også ville holde åbent i vinterperioden. Det lykkedes, fordi en masse mennesker meldte sig ind og viste, at Odense har et aktivt vinterbadermiljø.Formål:

OdinsVig arbejder for gode forhold for vinterbadere i Odense. Foreningen er bindeled mellem vinterbaderne og kommunen og tilbyder et fællesskab for vinterbrugerne af Odense Havnebad. Du behøver ikke være medlem af OdinsVig for at benytte Odense Havnebad – men hvis du melder dig ind, vægter vores mening endnu tungere over for kommunen. Læs foreningens vedtægter her.

Værdisæt:

OdinsVig vægter godt samvær, høflig omgangsform og en positiv indstilling til vinterbadning højt. Foreningen byder medlemmer, som deler disse værdier, velkomne.


Medlemsskab

Det koster et symbolsk engangsbeløb på 150 kroner at melde sig ind i OdinsVig. Pengene går til at drive hjemmesiden og gør det muligt at tilbyde lidt forplejning til generalforsamlinger og løbende arrangementer. Derudover arbejder foreningen for at indgå rabataftaler for medlemmer.


Netværk

OdinsVig er medlem af den landsdækkende forening Vinterbadeforeninger i Danmark. Som medlem er du altid velkommen til at sende gode forslag til os – så vil vi formidle dem videre til Odense kommune. Du kan også bruge Facebook-gruppen til at møde ligesindede, aftale fælles vinterbadeture og udveksle erfaringer og gode råd.

Bestyrelsen


Bestyelsen 2020-2021:


Nederst til venstre Hanne (Kassér), midt nederst Hanne (Suppleant), nederst til højre Martin (Formand), øverst til venstre Luise (Suppleant) og øverst til højre Astrid (Bestryelsesmedlem).


Kontakt bestyrelsen via kontakt@odinsvig.dk eller Facebook-gruppen.


Formandens beretning om 2019-2020 kan læses her